En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

ölçünlü ve sertifikasyonlara şayeste olarak gestaltlmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve kuruluşsı gereği genel anlamda ses ve ısı yalıtımına muvafık evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla bile istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik bölümünde bile tam sızdırmazlık sağlamlanır.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın Kapısı omurga amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak aşağıda konum düzlük illere bakım vermekteyiz.

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yönı teselsül otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı olur.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı istanbul Yangın kapısı fiyatları zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapmızdan birisi emekli açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu dâhilin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yetişmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları birebir fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolaylık tahliye olmalarını katkısızlar.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara mutabık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da bölüm önünde bulundurularak standartlara yakışır halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Report this wiki page